Tel: +37129366445



Christina kosmētika

Sagatavoja Christina Beauty

Pateicamies par to, ka esat izrādijuši interesi par kompāniju Christina un tās preparātiem.

Christina kompānija ir dibināta 1982.gadā, Izraēlā, tā izstrādā un ražo produktus, kuri paredzēti augstas klases kosmetologiem un patērētājiem. Ārstnieciskās kosmētikas sortimentā ir uzskaitāmi vairāk kā 300 produkti. Sākot ar līdzekļiem sejas un ķermeņa kopšanai mājas apstākļos, līdz dziļā dermatoloģiskā pīlinga preparātiem salona procedūrām.

Aptuveni 30 veidu maskas ļauj sniegt unikālus rezultātus estētisko problēmu risināšanā: dziļā attīrīšana, mitrināšana, balināšana un ādas atjaunošanā. Mūsu krēmi rada nepārspejamu veselības un svaiguma sajūtu, bet gēli un serumi satur lielu daudzumu vitamīnu, hialuronsābes kā arī ekstraktus no aļģēm un augiem. Kas nodrošina satriecoši maigu, gludu un koptas ādas izskatu.

Ražošanas procesā tiek izmantota jaunākā tehnoloģiskā bāze un jaunākie zinātniskie sasniegumi. Kosmētiskie preperāti iziet stingru pārbaudi pētnieciskajās laboratorijās un tiek vairākkārt testēti.

Lielu uzmanību kompānija velta pareizai speciālistu apmācībai.

" Man ir sapnis, kas saistīts ar manu profesiju. Es vēlos, lai katra sieviete ar mūsu kosmētikas palīdzību varētu iziet ārā no mājām bez tonālās bāzes uz sejas! “

Kristīna Mirjama Zahavi (Christina dibinātāja)

0 komentāri

Rakstīt komentāru

Zināšanai, komentārus apstiprināsim pirms publicēšanas